20201201_113218.jpg

Fertőtlenítő szerek 

ajándék szórófejjel

azonnal raktárról.

l

Egyéb

1 905,00 Ft
A Power padok anyagszerkezetüknek köszönhetően porózus felületen is kímélően, mégis nagy hatásfokkal tisztítanak. A tisztító hatás jóval effektívebb, mint a hagyományos eljárásnál (mikroszálas pad), főleg a mikroporózus felületeken. Kiválóan alkalmas mikroporózus keramikus padozatok (pl. gres) intenzív és alaptisztítására.
22 346,92 Ft
Az ACTIV tabs formulája úgy lett kifejlesztve, hogy csökkentse az allergiás reakciók kockázatát. A kiválasztott illatok és színezékanyagok mellőzése révén az ACTIV tabs ideális érzékeny bőrhöz. Elsőosztályú mosási eredmények. Akár egyetlen termék adagolásával is magas mosási teljesítményt ér el minden fehér és színes anyagnál egyaránt.
11 342,37 Ft
10l-es kannákra szerelhető pumpa tisztító- és fertőtlenítőszerek egyszerű és gyors adagolásához. Adagolt mennyiség: 20ml/pumpálás.
Növényi nyersanyagbázisú öblítő. Színező-és konzerváló anyagoktól mentes. A mosott ruhának bársonyosan puha érzetet ad. Lehetővé teszi a gyors és egyszerű vasalást. Friss illat. Hipoallergén (HRIPT-teszt) és dermatológiailag tesztelt. Allergiás vagy érzékenyítő kockázatok elkerülése érdekében lett kifejlesztve. Magas koncentrátum - 5 liter megfelel 15...
1-8 / 8 elem mutatása

A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.